Дипломи магістрів бізнес-адміністрування отримали учасники чотирьох груп МВА

2 березня 2015 року

27 лютого в бізнес-школі МІМ-Київ урочисто вітали випускників програм МВА (вечірня та модульна), SE MBA та МВА для Держенергоефективності, які успішно завершили дворічний шлях навчання та отримали довгоочікувані дипломи магістрів бізнес-адміністрування.

Випускники МІМ-Київ ще під час навчання уславилися активною роботою в аудиторіях, ефективними і бурхливими дискусіями в рамках проекту «живі кейси», дружніми та згуртованими колективами, а також успішною участю у міжнародній бізнес-симуляції Global Management Game. Плідна робота протягом двох років була оцінена п’ятьма «червоними» дипломами та рядом відзнак від Tepper School of Business.

Вітаючи новоспечених випускників президент МІМ-Київ Ірина Тихомирова висловила сподівання, що навчання у МІМ-Київ допоможе подолати усі виклики сьогодення і відзначила: «Сьогодні ви приєднались до потужної спільноти МІМ-Київ і цей статус – випускник МІМ-Київ залишиться з вами назавжди. Я щиро бажаю Вам нових проектів, успіхів та перемог. І пам’ятайте, ваші успіхи – це і наші успіхи».

Вже за доброю традицією, краща дипломна робота була  удостоєна особистою відзнакою Голови наглядової ради Віталія Гайдука. Цього року відзнаку та цінний подарунок отримав Костянтин Черепинський за дипломний проект на тему: «Розробка маркетингової стратегії підприємства (за матеріалами інтернет-магазину Sokol.ua». Нагороду отримав і науковий керівник диплома - віце-президент МІМ-Київ Олексій Виноградов.

Викладачі МІМ-Київ у своїх привітальних виступах наголошували на високому рівні інтелекту та професійності випускників програми МВА (2013-2015). Завідувач кафедри бізнес-адміністрування МІМ-Київ, д.е.н., співдиректор програми Doctor of Business Administration Макс Абрамович Гольцберг сказав декілька напутніх слів і побажав випускникам залишатися такими ж мудрими, усміхненими і успішними: «Ми з Вами почали працювати ще в 2013 році. Всі ми бачимо, що за цей період відбулося багато змін. Бажаю Вам прийняти ці виклики і ухвалити правильні рішення. Ми сподіваємося бачити Вас на інших програмах бізнес-школи. Успіхів Вам! Миру та спокою нашій країні».

Про значну роль МІМ-Київ у своєму житті говорили й самі випускники. У відео-зверненні, підготованому МІМівцями заздалегідь, кожен учасник вечірньої групи МВА розповів про те, як навчання змінило його життя. У кожному коментарі звучало слово «дружба» і як пояснив староста цієї групи Максим Мічурін за два роки навчання усі учасники програми стали однією сім’єю, одним великим колективом. «Дякую МІМ-Київ за те, що став для нас другою домівкою – говорив Максим - Дякуємо викладачам за те, що зробили для нас в цей непростий для всіх період. Дякуємо за знання, які зробили нас мудрішими і сильнішими - це безцінний подарунок. Низький вам уклін».

В свою чергу випускниця програми МВА для Держенергоефективності Марія Малая подякувала викладачам, адміністратору програми та усім, хто був причетний до організації навчального процесу і зазначила: «Зараз всі говорять наскільки отримані нами знання будуть важливі для держави. Ефект такого масштабу ми побачимо з часом, але зараз я з впевненістю можу сказати, що навчання стало важливим для кожного з нас. Ви зробили нас відкритішими, розумнішими і мудрішими».

Вітаємо нових дипломованих спеціалістів у великій спільноті МІМ-Київ! Із новими знаннями та досвідом до нових професійних висот!

Фоторепортаж з події

Інформація про програми МВАSenior Executive MBA

В МІМ-Київ на майстернях бізнесу обговорювали актуальні підходи до легалізації бізнесу

Життя МІМ-Київ у лютому 2015 року (дайджест)