Випуск слухачів короткострокових програм PMD «Управління фінансами» та PMD «Маркетинг»

25 квітня 2014 року

19 квітня в бізнес-школі МІМ-Київ відбулося урочисте закриття програм PMD «Управління фінансами», а 26 квітня - PMD «Маркетинг». Протягом півроку управлінці різних рівнів не лише вдосконалювали та поглиблювали свої функціональні знання, але й навчилися бачити бізнес у цілому, розуміти, як «вбудована» фінансова та маркетингова функція у діяльність та стратегію розвитку компанії. Більше того, завдяки бізнес-симуляцій фінансисти і маркетологи застосували на практиці здобуті знання з основних дисциплін та здобули навички розробки та ефективного втілення стратегії компанії.

Однією з найбільших переваг навчання у бізнес-школі, крім опанування нових управлінських інструментів та формування стратегічного бізнес-мислення, випускники програм назвали можливість встановити нові дружні й ділові контакти. Своїми враженнями від навчання поділилася випускниця програми PMD «Управління фінансами» 2014  Людмила Бегай, економіст з фінансової работи ТОВ «Бізнес центр «Наука»: «Важливим і цінним для мене в навчанні на програміPMD «Управління фінансами» був практичний аспект. В аудиторіях нам розповідали про методики, які ми потім застосовували на практиці. Крім навчання я знайшла багато друзів-однодумців, з якими планую зустрічатися як у стінах МІМу (на заходах для спільноти), так і у повсякденному житті».

Римма Батталова начальник відділу збуту "Матеріа Медіка - Україна", випускниця програми PMD «Маркетинг» зазначила: "Після навчання на програмі PMD «Маркетинг» посилилося відчуття натхнення, радості та позитиву. Завдяки знанням, які тут отримала, збільшилася внутрішня впевненість, посилилася мотивація. МІМ-Київ для мене більш ніж бізнес-школа - це стиль життя!"

Ми щиро вітаємо чергову когорту випускників МІМ-Київ із початком нового етапу в їхньому професійному житті й бажаємо якнайчастіше повертатися до МІМ-Київ – за натхненням для нових звершень.

Слухачі програми DBA набору 2013 р. успішно завершили початковий етап навчання

Про «Техніки жорстких переговорів проти магії айкідо» дізналися учасники майстер-класу Валерія Глубоченко